28.01.2013 22:13

STARTMÖTE TILL STEPS TO EXPORT

Med hjälp av analysverktyget Steps to Export och de regionala exportrådgivarnas stöd kan du på hemmaplan förbereda och utveckla ditt företags export. Under 5 halvdagar lotsas på ett systematiskt sätt igenom de viktigaste exportstegen inför en satsning på nya eller befintliga marknader.

Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma gruppmötena coachas du av en personlig exportrådgivare. Vi träffas i grupp följande datum kl. 09:00-12:00: 7 maj, 4 juni, 27 augusti, 1 oktober och avslutningsmöte den 30 oktober. Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som: VAD ska jag exportera? VEM är min kund? VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder? HUR ska jag ta mig in på en ny marknad?

Steps to Export Dialog

Du får möjlighet att träffa en av Business Swedens kvalificerade rådgivare som gör en utvärdering av ditt företags förutsättningar att delta i Steps to Export.

Pris

All tid som Business Swedens handledare och coacher lägger på gruppövningarna och den personliga coachingen är kostnadsfri och ingår i Business Swedens speciella satsning på småföretag. För material (kompendium, USB-minne med förberett arbetsmaterial etc.) samt fika tar vi ut en avgift på 2 000 kr/företag exkl. moms.

För mer information, vänligen kontakta Marie Hörnlund på Business Sweden i Västra Götaland på Tel: 0768-14 66 42 eller epost: marie.hornlund(at)business-sweden.se

Hjärtligt välkommen!


      Galleri

 

User login

Forgot your password?
Bli medlem

Sponsorer